Politie zoekt getuigen natuurbrand in Smilde

Smilde – De politie is op zoek naar getuigen van een vermoedelijke brandstichting dinsdagmiddag 12 mei in een natuurterrein aan de Suermondsweg in Smilde.

Daar stond tegen vijf uur in de omgeving van de tennisbaan zo’n tweehonderd vierkante meter begroeid terrein in brand. De politie gaat ervan uit dat het vuur is aangestoken. In de omgeving van Smilde is de laatste tijd vaker sprake van brandstichting in natuurgebieden. Getuigen of mensen die over informatie beschikken kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Tekst: Politie.nl

Foto: © Archief Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt