Dakbrand aan de Van Delftstraat in Wildervank.

WILDERVANK – Vrijdagavond even na 19.00 uur is er bij reparatie werkzaamheden aan het dak van een gebouw aan de Van Delftstraat in Wildervank brand ontstaan. De brandweer van Veendam werd gealarmeerd nadat isolatie materiaal vlam had gevat.

Door snel handelen van de brandweer werd voorkomen dat het vuur zich kon uitbreiden. Brandweerlieden moesten hiervoor een kettingzaag gebruiken om een deel van het dak open te zagen. Het vuur kon middels twee hoge drukstralen worden geblust.

Foto’s H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt