Brandmelding bij boerderij in Beilen

BEILEN- Zondagmiddag om 14.40 uur werd er een brand gemeld bij een agrarisch bedrijf aan de Eursing in Beilen. De brandweer van Beilen rukte hierna met drie voertuigen uit. Al snel werd er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand waardoor ook de brandweer van Westerbork werd verzocht met spoed naar de Eursing te gaan.

Bij aankomst van de brandweer bleek dat het een kleine brand betrof in de CV- installatie van de boerderij. De brandweer kon de brand snel doven waardoor de brandweer van Westerbork kort na aankomst terug kon keren naar hun kazerne. De bewoner had geprobeerd zelfstandig de vlammen te doven. In verband met rookinhalatie werd er eveneens een ambulance opgeroepen om hem te controleren.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt