Brand in schaftkeet in Veenhuizen

Veenhuizen – Dinsdagavond werd de brandweer van Veenhuizen gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw aan de Hoofdweg (N919) in Veenhuizen.

Aan de Hoofdweg stond een schaftkeet van Staatsbosbeheer in de brand. Omdat de brandweer van Veenhuizen ten tijde van de alarmering bezig was met een oefening werd er voor de zekerheid opgeschaald naar middelbrand. Hierdoor werden ook de korpsen van Haulerwijk en Norg gealarmeerd. De brandweer van Veenhuizen vertrok vanaf de oefenlocatie naar de brand.

Bij aankomst stond de schaftkeet volledig in de brand maar kon de melding voor middelbrand ingetrokken worden. De brandweerkorpsen van Norg en Haulerwijk werden dan ook tijdens het aanrijden geannuleerd en konden weer terugkeren naar hun eigen gebied.

De brandweer heeft de keet geblust. De brand was dusdanig heftig dat een gasfles tot ontploffing kwam. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

One thought on “Brand in schaftkeet in Veenhuizen

  • 27 mei, 2015 at 07:55
    Permalink

    Het was een keet van staatsbosbeheer en wij gebruiken hem al we aan het werk waren voor staatsbosbeheer

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *