Garagebrand in Gieten

Gieten- Rond vijf uur donderdagmiddag werd de brandweer Gieten opgepiept om naar de Boskampen te gaan in Gieten.

Hier bleek brand te woeden op de zolder van een garage deze zou ontstaan zijn door kortsluiting melden onbevestigde berichten. De eigenaar, die op het moment van de brand niet thuis was werd tijdig gewaarschuwd op zijn werk, zodat hij net op tijd een auto uit de garage kon duwen.

Alsmede een aantal gasflessen die daar stonden deze werden gekoeld door de brandweer. Mede door het snel ingrijpen van brandweer Gieten is veel leed bespaard gebleven. Er vielen geen gewonden en de Boskampen was tijdelijk afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Foto’s H.Van Oost © Compact Media / Van Oost Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt