Keukenbrand bij agrarisch bedrijf in Langedijke

LANGEDIJKE – Zaterdagmiddag even na 14.00 uur werd het brandweerkorps van Appelscha gealarmeerd voor een brand bij een agrarisch bedrijf aan de Klokhuisdijk in Langedijke. Er werd opgeschaald naar middelbrand, omdat het zou gaan om een stal aangrenzend aan een woonhuis. Hierdoor werden ook de brandweerkorpsen van Oosterwolde en Oldeberkoop gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleken de bewoners met behulp van brandblussers en een tuinslang de brand in de afzuiger grotendeels al geblust te hebben. Hierdoor werd voorkomen dat het vuur inderdaad zou overslaan naar de stal met hooizolder. Bij de brand raakte niemand gewond en het vee zou ook al uit de stal zijn.

Salvage is ingeschakeld om bewoners te ondersteunen bij het indexeren van de schade.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt