Motorrijder gewond bij ongeval Witterhoofdweg in Assen.

ASSEN – Bij een verkeersongeval omstreeks 18.00 uur op de Witterhoofdweg tussen Witten en Assen is een motorrijder gewond geraakt. Op de viaduct over de A28 botste de motorrijder frontaal op een tegemoetkomende auto.

In verband met mogelijk ernstig letsel werd het mobiel medisch team gealarmeerd. De motorrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Ten tijde van het onderzoek was de weg afgesloten en werd het verkeer omgeleid.

Foto’s: W.Dekker © Compact Media / Moi Assen

Politiebericht:

Assen – Maandagmiddag is een 40-jarige motorrijder uit Bovensmilde zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval waarbij meerdere auto’s betrokken waren.

Een 26-jarige automobilist uit Assen reed over de Witterhoofdweg in de richting van Assen. Hij wilde een auto met daarachter een caravan inhalen. Tijdens het inhalen zag hij de tegemoetkomende motorrijder uit Bovensmilde over het hoofd en kon hem niet meer ontwijken waarop beide tegen elkaar botsten. De motorrijder kwam hierdoor ten val. De Assenaar botste vervolgens met zijn auto tegen de auto met caravan van een 41-jarige automobilist uit Bedum.

De motor botste nadat de bestuurder er af was gevallen tegen de auto van een 46-jarige Assenaar. De 26-jarige man is door de politie aangehouden op verdenking van het veroorzaken van het ongeval. De motorrijders is met zwaar beenletsel overgebracht naar het UMCG. De overige bestuurders bleven ongedeerd.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt