Slachtoffer mishandeling TT Nacht overleden.

ASSEN – De 24-jarige man uit Assen die in kritieke toestand met hoofdletsel was opgenomen in het ziekenhuis is volgens de politie overleden aan zijn verwondingen. De jongen werd zaterdagochtend omstreeks 02.00 uur ernstig mishandeld aangetroffen in de Groningerstraat te Assen. De man werd gereanimeerd en ernstig gewond overgebracht naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Volgens zou hij i.v.m. het letsel overgebracht zijn naar het UMCG.

De politie doet onderzoek naar het incident en verdenkt een groepje van vier a vijf personen. De politie vraagt mensen die informatie over de mishandeling hebben om zich te melden. Wie iets heeft gezien of informatie heeft die de politie verder kan helpen, kan contact opnemen met de politie in Assen, telefoon 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *