Mogelijk één verantwoordelijke voor dood door zware mishandeling TT-nacht

Assen – In het onderzoek naar de zware mishandeling op de Groningerstraat in de nacht van vrijdag 26 juni op zaterdag 27 juni rond 02.00 uur ’s nachts, waardoor een 24-jarige man overleed gaat de politie er nu vanuit dat de daadwerkelijke mishandeling is gepleegd door één persoon.

Wat was er gebeurd
Een 24-jarige inwoner van Assen werd in die nacht ernstig gewond aangetroffen op de Groningerstraat. Naar alle waarschijnlijkheid als gevolg van een mishandeling. Hij werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Op 30 juni overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

Onderzoek
Uit onderzoek is nu gebleken dat, waarschijnlijk in de directe omgeving van het incident, zich een groep bestaande uit jonge mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 20 en 30 jaar bevond. De politie is op zoek naar deze groep. In eerdere berichten werd genoemd dat de politie er vanuit ging dat er tussen de 3 tot 5 personen bij de mishandeling waren betrokken. Uit het onderzoek tot nu toe gaat de politie ervan uit dat de daadwerkelijke mishandeling is gepleegd door één persoon.

Getuigen
Het onderzoeksteam is nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u nog niet met de politie gesproken maar toch nog informatie voor het team over de zware mishandeling waardoor een 24-jarige jongeman kwam te overlijden? Bel dan met de politie op 0900-8844. U kunt ook bellen met de gratis Opsporingstiplijn via 0800-6070. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt