Politie zoekt getuigen vernielingen

Assen – De politie is op zoek naar getuigen van een reeks auto vernielingen in de buurt het Noorderpark in Assen.

Tussen 17 en 24 juli jl. zijn er in het Noorderpark, omgeving Obrechtlaan, 21 auto’s bekrast met een scherp voorwerp. Ook zijn er spiegels van auto’s afgetrapt. Daarnaast zijn er bij vier gebouwen ruiten ingegooid. De politie is op zoek naar getuigen die wellicht iets bijzonders gezien of gehoord hebben of anderzijds informatie hebben over deze vernielingen. Ook komt de politie graag in contact met mensen uit de wijk die mogelijk camerabeelden hebben gemaakt in die periode. Via 0900-8844 kan contact worden gelegd met de politie in Assen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt