Brandmelding bij Chinees Restaurant in Smilde

Smilde- Vrijdagavond om 23.45 uur werden de brandweerkorpsen van Smilde en Appelscha gealarmeerd voor een brand in het Chinees restaurant aan de Rijksweg in Smilde.

De brandweer van Smilde was als eerste korps met drie voertuigen ter plaatse. Al snel werd duidelijk dat er in het restaurant geen brand was. Achter een naastgelegen pand was een buitenbrand. Passanten hadden de brand waargenomen en de brandweer gealarmeerd.

De brandweer van Appelscha kon dan ook voortijdig terug naar de kazerne. Ook de waterwagen en de manschappenbus keerden al vrij snel naar de kazerne terug. De brandweer van Smilde heeft de brand geblust waarna ook het laatste voertuig terug keerde naar de kazerne.

De afwikkeling is overgedragen aan de politie.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt