Motor met zijspan over de kop op de Hooidijk in Vries

VRIES – Zondagmiddag heeft er op de Hooidijk in Vries omstreeks 13.15 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De motorrijder rijdende op een motor met zijspan verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en vloog samen met zijn passagier over de kop.

De motor kwam op de kop in een naastgelegen sloot terecht. De betrokkenen belandde echter in een weiland. De man klaagde over pijn aan zijn schouder en is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. De vrouw kwam zover bekend er zonder verwondingen er vanaf, maar zal mogelijk eveneens in het ziekenhuis gecontroleerd worden.

De motor moest door een berger worden geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt