Afsluiting knooppunt Assen voor aanleg faunapassage

Assen- Rijkswaterstaat voert van vrijdag 21 augustus 19.00 uur tot maandag 24 augustus 05.00 uur diverse werkzaamheden uit aan de Haarweg ter plaatse van knooppunt Assen. Het betreft de aanleg van een faunapassage. Voor het verkeer is het gehele knooppunt Assen afgesloten. De A28 richting N33 en N33 richting A28 is wel bereikbaar voor verkeer.

Ter plaatse geldt voor het verkeer een afsluiting van knooppunt Assen. Het knooppunt is voor verkeer Assen in en Assen uit afgesloten. Hiervoor is een omleiding ingesteld. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd. De A28 richting N33 en N33 richting A28 is wel bereikbaar voor verkeer.

De faunapassage is onderdeel van de totale ontsluiting voor fauna van knooppunt Assen.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.
Tekst: Rijkswaterstaat

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt