Veiligheid voorop tijdens MXGP op het TT circuit in Assen.

ASSEN – Een deel TT circuit heeft afgelopen week een totale verandering ondergaan. Waar normaal gesproken er wordt gestreden op het heilige asfalt van het circuit in Assen zal dit weekend tijdens de MXGP dat gebeuren op het gestorte zand.

De titelstrijd van de motor cross Grand Prix ligt nog geheel open en zal dit weekend op het TT circuit beslist worden. Om de veiligheid te kunnen waarborgen tijdens het evenement staan dit weekend drie brandweervoertuigen van Ziegler brandweertechniek uit Winschoten paraat op het TT circuit in Assen.

Foto: Ziegler Nieuws

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt