Motorrijder gewond bij aanrijding in Oldeberkoop

Oldeberkoop – Een 26-jarige motorrijder uit Oosterwolde is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Oosterwoldseweg.

Een 44-jarige bestuurster van een bestelauto uit Nijeberkoop kwam hem tegemoet. De vrouw sloeg linksaf een inrit in en zag de motorrijder daarbij over het hoofd. De motor botste tegen de zijkant van de bestelauto. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst: Politie.nl

Foto: Archief

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt