Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een hulpverlening in het COA te Veenhuizen

VEENHUIZEN – Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd maandagmiddag om 16.45 uur gealarmeerd voor een hulpverlening bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) aan de Bankenboschweg in Veenhuizen. Sinds anderhalve week worden in het asielzoekerscentrum 200 extra vluchtelingen opgevangen.

Op het terrein raakte een kind gewond aan het hoofd na een val, onderweg naar de portiersloge werd het kind niet goed. Naast de traumaheli (Lifeliner 1) werden er ook twee ambulances opgeroepen. Bij aankomst van het ambulance personeel bleken de verwondingen van het kind mee te vallen, waardoor het MMT uit Amsterdam kon worden gecanceld.

Het slachtoffertje is mogelijk naar het ziekenhuis in Assen overgebracht voor verdere behandeling

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt