Politieagent aangereden door scooterrijder

Assen – In de nacht van zaterdag op zondag rond 3.30 uur raakte een politieagent gewond nadat hij was aangereden door een scooterrijder.

De scooterrijder reed zonder verlichting door het publiek op de Brink/Brinkstraat. Hij negeerde een stopteken van agenten. De bestuurder reed vervolgens de politieagent aan. Deze is met een gebroken been naar het ziekenhuis gebracht en wordt geopereerd. De verdachte, een 20-jarige man uit Ter Aard, is aangehouden in een weiland aan de Zeijerweg. Hij is ingesloten voor verhoor. De man blies 715 ugl. De politie vraagt of getuigen van dit voorval zich willen melden via 0900-8844.

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt