Brandweer Hoogezand-Sappemeer gealarmeerd voor CO melding

HOOGEZAND – Zondagmiddag even na 13.00 uur werd het korps van Hoogezand-Sappemeer gealarmeerd voor een Meetverzoek aan de Frans Halsstraat in Hoogezand. In de bovenste appartement van de flat was een CO Melder afgegaan, waarop de bewoners de brandweer alarmeerde.

Twee brandweerlieden gingen in de woning op onderzoek uit maar kwamen er al snel achter dat er geen CO werd gemeten. De batterij van de melder was zwak, waardoor deze het apparaat deed afgaan. Het advies is jaarlijks de batterijen te vervangen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *