Treinverkeer stilgelegd na aanrijding in Assen

Assen- Woensdagmorgen om 08.36 uur werd de Lifeliner 3 uit Nijmegen gealarmeerd voor een incident op het Stationsplein in Assen. Kort daarna volgde de alarmering voor de brandweer van Assen en de OVDG. Naast de brandweer van Assen werd ook het hulpverleningsvoertuig van de Groninger brandweer gealarmeerd.

Op het station in Assen had een trein een aanrijding gehad met een persoon. De inzet van de Lifeliner 3 werd overgenomen door de Lifeliner 4 uit Groningen die nabij het station een landingsplek uitkoos.

Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel naar de landingsplek gebracht waar de trauma arts het slachtoffer behandelde. Na de behandeling werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens een politiemedewerker ter plaatse vielen de verwondingen van het slachtoffer gelukkig mee.

Nadat de hulpdiensten waren vertrokken werd ook het treinverkeer weer opgestart. Het hulpverleningsvoertuig uit Groningen werd voortijdig afgemeld.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt