Overval op cafetaria aan de Nobellaan in Assen

ASSEN – Vanavond heeft er omstreeks 22.00 uur een overval plaatsgevonden bij een cafetaria aan de Nobellaan in Assen. De man van circa 20 jaar bedreigde een medewerker en is er vandoor gegaan met een onbekend geld bedrag.

De politie doet onderzoek naar de overval en heeft middel burgernet het signalement van de mogelijke verdachte vrijgegeven. Het zou gaan om een man met een donkere spijkerbroek en een zwarte jas en mogelijk in bezit van een paraplu. De politie verzocht om zelf geen actie te ondernemen.

Op 15 oktober j.l vond er in Assen ook al een overval plaats ditmaal op een tankstation aan de Zwartwatersweg, hierbij werd een medewerker met een wapen bedreigd en is de dader ook met een geld bedrag ervandoor gegaan, of de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben moet onderzoek uitwijzen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt