VIDEO: Assen geteisterd door overvallen.

Assen – Donderdagavond heeft er om 20.45 uur een gewapende overval plaatsgevonden op een supermarkt aan de Maasstraat in de wijk Pittelo te Assen. Een man bedreigde het personeel met een vuurwapen en ging er met een onbekend geldbedrag ervandoor.

De politie startte direct in de wijk met een zoekactie naar de dader, echter zonder direct resultaat. In de supermarkt werd door de politie met de betrokkenen gesproken en camera beelden bekeken.

Het ging hierbij om een licht getinte man van circa 40 jaar. De man is circa 1.60m lang en heeft een grijze baard. Hij droeg een lichtbruine jas en een joggingbroek.

De laatste tijd wordt Assen geteisterd door een serie overvallen. Eerder gebeurde dit op een tankstation aan de Zwartwatersweg en een cafetaria aan de Nobellaan. Volgens de persvoorlichting van de politie is vooralsnog niemand aangehouden.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

Assen – De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een supermarkt aan de Maasstraat in Assen.

Donderdagavond omstreeks 20:40 uur kwam een nog onbekende man de winkel binnen. Hij bedreigde een kassière met een vuurwapen en eiste geld. Het lukte hem met een geldbedrag er vandoor te gaan. De politie heeft direct in de omgeving gezocht en de hulp van het publiek ingeschakeld via burgernet, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding.

Signalement
Het zou gaan om een man met een licht getinte huidskleur, ongeveer 1.60 lang en vermoedelijk 40 jaar of ouder. Hij droeg een lichte gekleurde jas (bruin/beige) en een joggingbroek.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt