Voorrangsfout leidt tot aanrijding in Assen

Assen- Dinsdagmorgen omstreeks 11.00 uur heeft er op de kruising van de Nobellaan en de Mr.Groen van Prinstererlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Door een voorrangsfout reden de twee voertuigen op elkaar. De bestuurster van de Opel werd door gealarmeerd ambulancepersoneel gecontroleerd en voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis. Ook haar boodschappen werden door het ambulancepersoneel meegenomen.

De Opel werd uiteindelijk door bergingsbedrijf Hamstra afgesleept. De Ford kon zelfstandig zijn weg vervolgen. De bestuurder van de Ford raakte niet gewond.

Foto;s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt