VIDEO: Gewapende overval op supermarkt in Groningen

GRONINGEN – Zaterdagavond omstreeks 19.20 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op de Jumbo Supermarkt aan het Overwinningsplein in de stad Groningen.

Na de overval startte de politie gelijk een burgernetactie om de dader op te sporen, vooralsnog zonder resultaat. De dader van de overval wordt omschreven als een blanke man van ongeveer 35 jaar. De man draagt een witte cap en een zwarte jas met witte accenten. Daarnaast draagt hij een spijkerbroek en een wit t-shirt. Ook is hij in het bezit van een witte plastic tas.

De man heeft de medewerkers van de winkel bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen. daarna vluchtte de man in de richting van de Canadalaan. Het is nog niet bekend of de dader iets heeft buitgemaakt.

Mocht u iets zien onderneem dan zelf geen actie maar bel met de politie via 112.

De technische recherche heeft in de winkel onderzoek gedaan om eventuele sporen van de dader vast te leggen.

Foto’s R.Koene © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt