Opera Familia Voorjaarsconcert in Exloo

EXLOO – Aanstaande 9 april zal er in Hotel De Hunzebergen een bijzonder concert plaatsvinden. De populaire act Opera Familia zal een concert brengen waarmee het voorjaar op muzikale wijze zal worden ingeluid.

Opera Familia geniet grote bekendheid nadat vader Paul, moeder Carla en dochter Belinda meededen aan Holland’s Got Talent. De jury was zeer onder de indruk van de unieke stem 3-eenheid. Nadat zij de finale van het populaire programma hadden bereikt ging alles snel. Een platina album, uitverkochte theater-tournee’s, TV specials en vele concerten in binnen en buitenland.

‘Onze muziek komt op een locatie met een prachtige ligging en entourage optimaal tot z’n recht. De Hunzebergen is zo’n toplocatie en vandaar dat we ervoor gekozen hebben om hier een concert te geven. Het wordt een zeer gevarieerd muzikaal programma. We hebben er veel zin in!’, aldus zangeres Carla die samen met haar man en dochter de cross-over van licht Klassiek naar Pop tot in de finesses beheerst.

Het concert begint om 20.45 uur en het publiek kan genieten van een arrangement met een romantisch diner, gevolgd door het concert maar ook enkel het concert bezoeken.

Hoe dan ook, sfeer-en smaakvol in optima forma.
Belangstellenden wordt geadviseerd kaarten te reserveren. Dat kan via www.operafamilia.com Meer informatie kan ook verkregen worden via www.fletcherevents.nl

Wilt u ook u bijdrage leveren aan het nieuws op deze website? Dan kunt u via onderstaande link het persbericht plaatsen!!

http://www.compactmedia.nl/heeft-u-nieuws/

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt