Officials van het TT Circuit klaar voor het nieuwe race seizoen

ASSEN – Ter voorbereiding van het nieuwe race seizoen op het TT circuit in Assen worden de officials elk jaar bijgeschoold. De trainingen zijn gebaseerd op incidenten die plaats kunnen vinden tijdens een race of evenement.

Naast de trainingen die gericht zijn op brand, hulpverlening en veiligheid, wordt er ook aandacht besteed aan teambuilding oefeningen. Ook dit jaar hebben zich weer nieuwe aspiranten aangemeld. Aan de einde van de dag werd er op de baan voor de hoofdtribune een demo gehouden. De dag werd als zeer leerzaam ervaren, waarbij verbeterpunten worden geëvalueerd.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt