Ongeval tussen motor en auto in Assen

Assen- Woensdagmiddag heeft er op de kruising van de Stelmakerstraat en de Blokmakerstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een motor.

Door waarschijnlijk een voorrangsfout raakten beide betrokken bij de aanrijding. De bestuurder van de motorfiets raakte als gevolg van de aanrijding gewond en werd door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de auto waren geschrokken maar hoefden zich niet onder ziekenhuisbehandeling te stellen.

Beide voertuigen konden na de aanrijding hun weg niet vervolgen en werden door de firma Logicx geborgen.

De inzittenden van de personenwagen werden door familie opgehaald. De Verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval vastgelegd.

Foto’s: P.Koene & W.Dekker © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt