VIDEO: Gaslekkage aan de Vrieserweg in Peize

PEIZE – Zaterdagmiddag werd de brandweer van Peize gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Vrieserweg in Peize. Uit voorzorg werd enkele ogenblikken later ook de blusploeg van Eelde gealarmeerd, maar het korps van Eelde hoefde niet in actie te komen.

De bewoners hadden bij tuinwerkzaamheden een gaslucht waargenomen en hierop de netbeheerder gebeld en geïnformeerd. De netbeheerder verzocht de brandweer ter plaatse te gaan. De brandweer van Peize kon in eerste instantie geen gas meten, de plek van de lekkage werd door de bewoners aangegeven. Met wat tape werd het gat gedicht in afwachting van de netbeheerder om het lek definitief te repareren.

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt