Tractorpulling Indoor Assen: Een nieuw evenement in TT-Hall Assen

Assen- Vrijdag 25 maart was de TT-Hall in Assen het decor van een nieuw evenement. Na weken van voorbereidingen was het zover, de ronkende motoren van de Tractorpullers mochten de hal tot hun domein nemen.

De TT-hall in Assen is het eerste indoor locatie in Nederland waar een zogenaamde ‘Full Pull’ gereden kan worden. Bij een Full Pull moet er 110 meter getrokken worden. “Met een totale lengte van 190 meter is de TT Hall uitermate geschikt voor een tractorpulling evenement en ook uniek in zijn soort.

Op twee verschillende banen word in diverse klassen geprobeerd de begeerde ‘Full Pull’ te bereiken en kans te maken op het podium. Zaterdag 26 maart zullen er eveneens diverse trucks aan de start verschijnen.

Het zaterdagprogramma start om 14.00 uur en de kaarten zijn alleen aan de kassa van de TT-Hall verkrijgbaar. De toegangsprijzen zijn als volgt: Volwassenen EUR 25,00 en voor jeugd t/m 17 jaar EUR 20,00.

Ook voor de snelle beslisser zijn er nog kaarten. Vanavond zijn er nog races tot ongeveer 22.00 uur.

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl (Later Meer)

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt