Woningbrand aan de Rozendael in Borger ontdekt door voorbijganger.

BORGER – Een voorbijganger ontdekte maandagmiddag omstreeks 14.15 uur een brand in een woning aan de Rozendael in Borger. Bij het passeren merkte de persoon rook op in de woning en waarschuwde de de brandweer en de niets vermoedende bewoners welke in de tuin van de zon aan het genieten waren.

Voor de woningbrand werden de korpsen van Borger en Gieten gealarmeerd. De brand welke was ontstaan in een afzuigkap was door de brandweer snel onder controle. De oorzaak is mogelijk kortsluiting. Salvage heeft de schade aan de woning in kaart gebracht

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt