Wielrenner gewond bij ongeval op fietspad aan de Groningerstraat in Assen

ASSEN – Vrijdagmiddag even na 13.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de splitsing van de Groningerstraat met de Smetanalaan in Assen. Op het naastgelegen fietspad werd een gewonde wielrenner.

De man reed volgens een getuige op zijn racefiets over het fietspad richting centrum, toen de quad vanaf de Smetanalaan kwam aanrijden. Volgens de getuige stopte de quad aanvankelijk voor de haaientanden, maar zag tijdens het optrekken vermoedelijk de aankomende wielrenner over het hoofd.

Het slachtoffer werd geraakt door de quad en maakte een lelijke val op het fietspad. De man was wel bij kennis toen hij in de ambulance werd gelegd, die hem vervoerde naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Hoe de fietser er aan toe is, is niet bekend. De bestuurder van de quad bleef ongedeerd.

De verkeersongevallenanalyse van politie heeft nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: W.Dekker © Compact Media / Moi Assen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt