Historische oldtimer motoren racen in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Stichting Rijdend Motorsport Museum organiseerde pinkstermaandag in Oosterwolde een internationale demorace met de oude race motoren uit de jaren zestig en zeventig. De demorace vond plaats op het industrieterrein De Venekoten. Er werd gereden in verschillende klasse.

Toeschouwers van de demorace konden zien hoe het vroeger aan toe ging in de racerij. Het ging er in de race niet om wie als eerst over de finish kwam, diegene die zijn ronden het regelmatigst reed werd winnaar. Het evenement werd druk bezocht.

De uitslag van de race is te vinden op de website van Stichting Rijdend Motorsport Museum: www.rijdendmotorsportmuseum.nl

Foto’s M.Hoogenberg © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt