112 Kort: Brandweer gealarmeerd voor nacontrole in Assen

Assen – Dinsdagmiddag omstreeks 12:00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een nacontrole aan de Henriette Ronnerstraat in Assen. Op het opgegeven adres bleken dakdekkers aan het werk te zijn.
Bij het branden van dakleer was er iets uit de hand gelopen waarna de brandweer werd gebeld.
De brandweer heeft vervolgens een uitvoerige controle gedaan en keerde na ongeveer 20 minuten terug naar de kazerne.

Foto’s Y.Dekker © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt