Verkeerspark Assen wordt onderdeel van speelpark Duinezathe Appelscha

Assen/ Appelscha-Het voormalige verkeerspark in Assen krijgt hoogstwaarschijnlijk een nieuwe start in Appelscha. Dit meldt RTV Drenthe op hun site. Het huidige park nabij het TT-circuit werd in 2014 door de eigenaar Herman Jasper gesloten nadat vernieuwingsplannen niet doorgevoerd konden worden.

De Bikkel Groep uit Hoogeveen zou een akkoord hebben bereikt met de huidige eigenaar. Ook zal het Attractiepark Duinezathe in Appelscha overgaan naar de Bikkel Groep. Omdat in Assen het terrein van het verkeerspark mogelijk een andere bestemming krijgt zullen beide parken in Appelscha gelokaliseerd worden.

Volgens de Bikkel Groep wordt in het najaar gestart met de aanleg van het park, zodat het volgend jaar open kan gaan. Inmiddels wordt er gewerkt aan de tekeningen van het nieuwe verkeerspark.

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt