Bestuurder scooter opzettelijk aangereden in Assen

Assen- Woensdagmiddag omstreeks 19.00 uur heeft er op de kruising van Het Palet en de Ruysdaelstraat een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en scooter.

Al snel werd duidelijk dat de scooterrijder met opzet zou zijn aangereden door een auto, bestuurd door vermoedelijk twee personen. Aan de aanrijding zou een ruzie vooraf zijn gegaan.

Volgens getuigen in de straat hadden het slachtoffer en de daders woorden met elkaar gehad. Even later reed de scooterrijder het kruispunt over en zou daar met opzet zijn geraakt door zijn belagers.

Het slachtoffer werd aangetikt en smakte met een harde klap tegen het wegdek, schoof nog enkele meters door en klapte door een laag hekje langs het grasveld, eer hij bleef liggen. De jongeman was nog wel aanspreekbaar toen hij per ambulance met onbekend letsel naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen vervoerd.

Omstreeks 19.30 uur startte de politie een burgernetactie. Hierbij werd gezocht naar een zwarte Citroen C1 die betrokken zou zijn geweest bij de aanrijding maar vervolgens was doorgereden. De Citroen zou het kenteken 3-XTH-17 hebben.

De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse de sporen van de aanrijding vastgelegd.

Foto’s H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl & W.Dekker © Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt