Brandweer en Mobiel Medisch Team assisteren bij medisch noodgeval

Assen- Zaterdagmiddag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een medische assistentie aan de Lindelaan in Assen. De patiënt was op de bovenverdieping van de woning en de ambulancedienst deden een verzoek om de Asser hoogwerker.

Kort na aankomst van de brandweer werd ook het Mobiel medisch Team uit Groningen gealarmeerd. De traumaheli landde vlak naast de incidentlocatie wat voor een toeloop van publiek zorgde. De trauma-arts en verpleegkundige hebben het ambulancepersoneel ondersteund met de behandeling waarna de patiënt door het brandweerpersoneel uit de woning werd gehesen.

De patiënt werd overgebracht naar het ziekenhuis, het MMT vertrok kort daarna richting Groningen Airport Eelde.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt