VIDEO: Enorme belangstelling voor Luchtmachtdagen in Leeuwarden

LEEUWARDEN – Vrijdag en zaterdag werden er op de vliegbasis van de Luchtmacht aan de Keegsdijkje in Leeuwarden de luchtmachtdagen 2016 gehouden. Het bijzondere evenement trok veel bekijks waardoor er s’ochtends vroeg op de wegen naar Leeuwarden lange files stonden, ook reizigers welke met het openbaar vervoer kwamen hadden te maken met drukte. De Provinciale weg N31 tussen Leeuwarden en Harlingen was ter hoogte van Dronryp afgesloten voor doorgaand verkeer. Omstreeks 11.00 uur adviseerde de organisatie zelfs om niet meer af te reizen naar Leeuwarden.

Op het terrein werden diverse gevechtsvliegtuigen uit binnenland en buitenland tentoongesteld. In de hangars konden belangstellenden informatie krijgen over de gebruikte apparatuur door de luchtmacht, onderhoud van de vliegtuigen en helikopters en nog veel meer. Tevens was er gedurende de dag een spectaculaire airshow waar verschillende landen hun gevechtstechnieken lieten zien aan het publiek.

Foto’s: Mike Hoogenberg © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt