Wederom brand in Prins Bernard Hoeve in Zuidlaren

Zuidlaren- In de nacht van maandag op dinsdag werd de brandweer van Zuidlaren gealarmeerd voor een brand in de Prins Bernard Hoeve in Zuidlaren.

In een van de hallen was wederom brand uitgebroken. De brandweer van Zuidlaren kwam met drie voertuigen ter plaatse. Enige tijd geleden was er ook al sprake van brandstichting in de leegstaande hallen. Ditmaal vielen enkele winkelwagens en meubilair ten prooi aan de vlammen. De brandweer van Zuidlaren wist de vlammen snel te doven en keerde na ongeveer 45 minuten terug naar de kazerne. Naast de brandweer was er ook een grote aanwezigheid van diverse politie eenheden.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt