Truckstar Festival 2016: Bedankt en tot volgend jaar!

Assen- Zondagmiddag was het zover. De bierflesjes werden verzameld, de zwembaden leeggegooid en de tenten weer opgeruimd. Het Truckstar Festival 2016 zat er weer op. De konvooien vertrokken rond 17.00 uur weer richting huis. Dit had enkele malen een korte file op de A28 richting Hoogeveen tot gevolg.

Hieronder een grote selectie van de vertrekkende vrachtwagens.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *