Man gewond aangetroffen in schuur aan de Orvelterstraat in Westerbork

WESTERBORK – Aan de Orvelterstraat in Westerbork is vanavond een man met zijn been bekneld geraakt onder een kloofmachine. Voordat de man door zijn buurvrouw in de schuur werd aangetroffen zat de man al ruim 2 uur met zijn been bekneld. De buurvrouw vond het vreemd dat de tractor al twee uur met draaiende motor voor de schuur stond, toen ze omstreeks 20.00 uur ging kijken vond ze haar buurman gewond aan.

Volgens de woordvoerster van de veiligheidsregio Drenthe was het slachtoffer rond half zeven een kloofmachine voor hout aan het verplaatsen. De man raakte bekneld toen de machine kantelde. Hoe dat kon gebeuren, is nog onduidelijk.

De brandweer uit Westerbork werd gealarmeerd om hem te bevrijden. Ook kwamen een ambulance en de traumahelikopter ter plaatse. Die laatste werd voor de zekerheid opgeroepen, omdat het been van de man lange tijd bekneld had gezeten, wat gevaar oplevert voor de bloedvaten in het been.

Hoe het nu met de man is, is niet bekend

Foto’s: Herman van Oost © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt