Motorrijder uit Assen komt om het leven bij ongeval

Noord-Sleen – Een 24-jarige man uit Assen is in zaterdagmiddag om het leven gekomen bij een ongeval op de N381 in Noord-Sleen. De man reed samen met een andere motorrijder in de richting van Noord-Sleen. Een 63-jarige man uit Hoensbroek kwam met zijn auto vanuit Emmen. Ter hoogte van Noord-Sleen keerde hij zijn voertuig op de weg. Op dat moment gingen beide motorrijders een andere auto, die voor hen reed, inhalen. Een van hen botste tegen het voertuig van de man uit Hoensbroek. Hulp mocht niet meer baten. De motorrijder uit Assen is ter plaatse overleden. De politie doet nader onderzoek.

Eerdere berichtgeving:

Motorrijder overleden bij ongeval op N381 bij Sleen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt