Een gewonde bij ongeval in Gasseltenijveen

Gasseltenijveen- Zondagmiddag vond er een ongeval plaats op de kruising van de Burgemeester van Royenstraat en de Hoofdstraat in Gasselternijveen.

Het ging hierbij om een voorrangsfout. Twee motorrijders die op de Burgermeester van Royenstraat reden kregen op de kruising met de Hoofdstraat geen voorrang van een ouder echtpaar.

De schrik reactie van de vrouwelijke motorrijdster was zo groot dat ze met haar motor viel en daarbij een verwonding aan haar schouder/arm opliep.

Het ouder echtpaar had van de hele situatie niets gemerkt een oplettende automobilist zette een achtervolging en wist het echtpaar terug te brengen naar het ongeval.

De vrouw is ter plaatse eerste zorg verleent door de ambulancemedewerkers en daarna mee genomen naar het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal.

De politie heeft het ongeval geregistreerd.

Foto’s H.Van Oost © Compact Media / Van Oost Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt