Aanrijding op Rolderhoofdweg in Assen

Assen- Dinsdagavond even na 19.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Rolderhoofdweg. Een bezorger van een restaurant. De bezorger haalde voor de rotonde nog een andere personenauto in om vervolgens via de linkerkant van de vluchtheuvel zijn weg te willen vervolgen. Hierbij zag de haastige bezorger een overstekende fietser over het hoofd.

Een hevige remactie kon een aanrijding met de fietser niet voorkomen. Wel was het piepen van de remmen in de wijk te horen. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de chauffeur van het voertuig aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het voertuig is eveneens door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse de sporen van de aanrijding vastgelegd.

Foto’s W.Dekker © Compact Media / Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt