Schuurtje door brand verwoest in Assen

Assen- In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de brandweer van Assen om 00.40 uur gealarmeerd voor een brand in een schuurtje aan de Eschstraat in Assen.

Bij aankomst van de brandweer bleek het schuurtje wat in de tuin stond moeilijk bereikbaar. Hierdoor werd er al snel middelbrand gegeven. Ook de hoogwerker werd gealarmeerd.

De brandweer kon via twee woningen het brandende schuurtje bereiken. De gealarmeerde hoogwerker werd op de Beilerstraat opgesteld maar kon vanaf daar niet bij de brand komen. Ook bleek de inzet van de hoogwerker niet noodzakelijk bij het bestrijden van de brand waarop deze terugkeerde naar de kazerne. De brandweer kon voorkomen dat een aangrenzende sauna eveneens in vlammen opging. Wel liep deze schade op. De brandweer heeft een gedeelte van de tuin afgezet omdat met vermoedt dat er mogelijk asbest is vrijgekomen.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto’s P.Koene & W.Dekker © Compact Media / Nieuwsflyer.nl & MoiAssen.com

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt