Grote verkeerscontrole op de A7 en A32 nabij Heerenveen

TERWISPEL – Aan het einde van de middag en begin van de avond vond er op de rijkswegen A7 en A32 een grote algemene verkeerscontrole plaats. De politie controleerde op het traject A7 tussen Drachten en Heerenveen aan weerszijde, ook op de A32 bij knooppunt Heerenveen werd gecontroleerd.

De voertuigen werden door een ANPR voertuig gescreend, bij een zogenoemde hit werden de automobilisten door motoren begeleid naar een parkeerplaats of naar een afrit van de A7 en/of A32. Automobilisten welke opvielen door hun rijgedrag of staat van onderhoud van voertuigen, lading of andere vermoedens werden ook door de politie staande gehouden.

De verkeerscontrole duurt tot circa 20.30 uur. De resultaten van de controle worden mogelijk later bekend gemaakt.

Foto’s: © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt