De clown uithangen? Loop een dag mee met de Cliniclowns

NOORD-NEDERLAND – Op meerdere plaatsen in Noord-Nederland zijn meldingen gedaan van zogenoemde killer clowns. (Drachten, Oosterwolde, Sappemeer, Steenwijk, Nieuw-Roden en vele anderen plaatsen) De hype is via online video’s overgewaaid van Amerika naar Nederland. De personen met veelal angstaanjagende maskers en voorwerpen zoals een mes, schep of een bijl, jagen anderen veelal kinderen de stuipen op het lijf.

Naast een schrikreactie kan de grap ook als bedreiging en vermindering van de algemene veiligheid voelen, iets waar de grappenmakers niet over nadenken. Bij de politie zijn daarom de laatste tijd diverse meldingen binnengekomen, alle meldingen worden door de politie serieus genomen. De politie wordt door deze trieste en zielige figuren extra belast in hun werk.

Het verzoek van de politie is om te stoppen met deze onzin op straat. Ga iets nuttigs doen!! Als je zo nodig de clown wilt uithangen, loop dan eens een dag mee met een clinicown. Wij delen deze mening! u toch ook ?

Zo ja, deel dan hier onder het bericht.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt