Automobilist botst achter op vrachtwagen in Haulerwijk

HAULERWIJK – Vrijdagmiddag omstreeks 16.30 uur vond er op de Oosterwoldseweg in Haulerwijk een ongeval plaats. Bij de kopstaart aanrijding waren een bestelauto en een vrachtwagen betrokken. De bestelauto die achterop de vrachtwagen botste raakte zwaar beschadigd en moest door een berger worden geborgen.

De automobilist is door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd op verwondingen. De toedracht van het ongeval is niet bekend, mogelijk was de automobilist onder invloed. Dit kon niet worden bevestigd.

Foto”Twitter (@Heidideboer77)

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt