Vrachtwagen raakt van de N381 bij Oosterwolde

OOSTERWOLDE –Woensdagmiddag heeft er op de N381 bij Oosterwolde omstreeks 13.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Door nog onbekende oorzaak raakte de chauffeur tussen Appelscha en Oosterwolde de controle over zijn vrachtwagen kwijt en belandde hij in een naastgelegen sloot.

De chauffeur is door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen.  De berging van de vrachtwagen was in handen van Bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek. Ten tijde van de werkzaamheden was de afrit afgesloten voor verkeer.

 

Foto’s: M. Hoogenberg © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt