Ongeval op Industrieweg in Assen door laagstaande zon

ASSEN – Woensdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Industrieweg en het Abel Tasmanplein in Assen. De bestuurder van een personenauto komende vanaf de Industrieweg zag bij het afslaan een fietser over het hoofd. Door de laagstaande zon kon de bestuurder de naderende fietser niet zien.

Het jongetje werd door gealarmeerd ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel maar hoefde niet voor nadere behandeling naar het ziekenhuis. Na het uitwisselen van de gegevens voor de verzekeringen konden beide partijen op eigen gelegenheid hun weg vervolgen.

Foto’s: W.Dekker © Compact Media / Moi Assen

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt