Woningbrand aan de Haspel Boven in Zevenhuizen door vuurwerk

ZEVENHUIZEN – Zaterdagochtend omstreeks 08.25 uur werd het korps van Haulerwijk gealarmeerd voor een woningbrand aan de Haspel Boven in Zevenhuizen. Bij aankomst van de brandweer bleken de bewoners de brand aan de voorzijde in een slaapkamer van de woning met twee poederblussers te hebben geblust. De brandweer heeft de woning gecontroleerd en geventileerd.

De bewoners lagen volgens berichten nog op bed toen ze door de brand letterlijk werden wakker geschrikt. Oud vuurwerk in een kast zou spontaan af zijn gegaan c.q. gaan branden. De situatie was snel onder controle.

Onderzoek moet vaststellen of dit ook daadwerkelijk is gebeurt.

 

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt