Vrouw uit Yde de Punt valt in slaap op de A28 bij Vries

VRIES – Omstreeks 23.30 uur vrijdagavond heeft er op de A28 bij Vries een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De vrouw uit Yde de Punt was op de A28 tussen Vries en Eelde in slaap gevallen. De vrouw belandde met haar auto naast de weg, voordat ze op haar kant in de bosschages tot stilstand kwam vloog ze over de vangrail.

 

De vrouw kon op eigen kracht haar voertuig verlaten door een raampje in te tikken. De vrouw raakte bij het ongeval gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het Martini Ziekenhuis in Groningen. Het voertuig werd door een berger geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt